viernes, 12 de febrero de 2021

La vida lingüística de les meues companyes!

¡Benvinguts i benvingudes a la tercera entrada d'aquest bloc sobre la llengua catalana!

              

    Hui vinc a ensenyar-vos un vídeo sobre la vida lingüística d'una de les meues companyes anomenada Silvana, podeu revisar el seu vídeo en aquest enllaç.

    Les raons per les quals he decidit portar aquest vídeo al bloc d'entre tots els vídeos i relats de les meues companyes (podeu revisar la resta a  la fin de la entrada) és perquè considero que és un relat bastant interessant, d'entre nosaltres (el meu grup de treball) és la persona que més idiomes té ja que niguna sabem res d'italià o alemany com la nostra companya. D'altra banda, aquests idiomes els ha après en un context familiar i acadèmic el que ens mostra la importància i rellevància d'aprendre una llengua des de petita com és el cas de l'italià, i d'anar a una acadèmia professional com amb l'alemany. A més, he considerat important la forma en què s'expressa i parla i el seu esforç a l'hora d'exposar-en català, és espontània i natural i molt xerraire, per això el vídeo no es fa dens ni pesat, és com si fos una conversa natural amb una amiga.

    Una vegada hem acabat amb aquests relats, considere que és molt interessant i important fer-los també amb la nostra aula d'Educació Infantil. És una forma de conèixer millor al nostre alumnat i veure quin és el nivell que té cada un en les seues diferents llengües conegudes. També és una forma de que ells mateixos es coneguen i reflexionen sobre les seues capacitats i puguen conèixer-se millor i fins i tot poden arribar a sentir-se motivats a millorar o aprendre un nou idioma.

   Per a finalitzar, us deixo la resta de vídeos de les meues companyes, si voleu veure el meu podeu trobar-lo a l'anterior publicació!


Aquest es tot per hui,

ens llegim a la pròxima entrada, adeu i gràcies per llegir!


No hay comentarios:

Publicar un comentario